Egyre több számítástechnikai készülék, okoseszköz vesz körül minket mindennapjainkban. Mobiltelefonra ébredünk, okosóra nézi a pulzusunkat, számítógépen dolgozunk az irodában, vagy otthonról, illetve azon tanulunk, laptopon, tableten szörfözünk szabadidőnkben, tartjuk a kapcsolatot barátainkkal a közösségi médiákon keresztül.

Egyre korszerűbb televíziókon keresztül nézünk filmeket akár online is, AirTag követi autónk, motorunk, háziállatunk, de akár gyermekünk mozgását. Ezekhez az okos cuccokhoz egyre több kiegészítőre is szükségünk van.

Samsung Galaxy Tab tokok

Mindenki szeretné biztonságban tudni tabletjét használat közben akár otthon, vagy a munkahelyen, illetve közlekedés során. Fontos, hogy meg tudjuk óvni gépünket az ütődésektől, rázkódástól, véletlen bekapcsolástól, vagy a ráfröccsenő folyadéktól. Célszerű ezért, ha egy olyan tokot választunk, ami sokoldalú, praktikus, több funkciós, és elegáns. Az sem árt, ha strapabíró.

Egy jól megválasztott tok mindezt tudja biztosítani. Különféle anyagból készültek közül tudunk számukra megfelelőt választani. Ha sokat hurcoljuk magunkkal, akkor olyat vegyünk, ami a sarkainál erősített. A vásárláskor arra ügyeljünk, hogy a megfelelő tokot válasszuk. A Samsung Galaxy Tab A tok például kizárólag ehhez a népszerű termékhez használható.

Apple Watch szíjak többféle méretben

A piacon már annyi féle iWatch szíj található, hogy csak kapkodni tudjuk a fejünket, hogy melyiket is kéne választanunk a sok közül. Ilyenkor a bőség zavarával küzdünk, annyira széles körű a kínálat akár megjelenésben, dizájnban, anyaghasználatban, mintában, funkcióban.

Célszerű ezekből a szíjakból többfélét beszerezni, így akár még napközben is cserélhetjük attól függően, hogy épp milyen programunk van. Mást használhatunk sportoláshoz, és megint mást egy színházi előadás során. Az Apple Watch szíj 44 mm kivitelben igazán elegáns megjelenést kölcsönözhet a viselője számára.

HDMI kábelek

Ma már HDMI kábelekből is igen széles a választék, nehéz eldönteni, hogy számunkra melyik a legmegfelelőbb. Az anyaghasználat is eltérő, mert a drágább sorozatokat gyakran ezüstözött, vagy ezüst és réz ötvözetéből készítik. A HDMI kábel szigetelése is többféle lehet. Természetesen a hosszuk is eltérő, és mindezek a tulajdonságok lényegileg befolyásolják a televízió kép- és hangminőségét. Mini és micro csatlakozással, valamint hagyományos megoldással is találkozhatunk, de a helyzet megkönnyítésére átalakító kábeleket is vásárolhatunk.